Lyhyesti

Valmistuin Turun yliopistosta lääketieteen lisensiaatiksi 2003 ja ihotautien ja allergologian erikoislääkäriksi 2014.

 
Olen työskennellyt monipuolisen terveyskeskustyön lisäksi psykiatrialla, neurologialla, kirurgialla, sisätaudeilla, patologialla ja sittemmin ihotaudeilla. Kaikista työtehtävistä on jäänyt tärkeitä oppeja ja kokemuksia. Yksityispuolelle siirryin kokonaan 2019. Olen 2008-09 käynyt Suomen Lääkäreiden Akupunktioyhdistys ry:n akupunktiokoulutuksen ja saanut siitä hyvän työkalun mm. migreenin, tuki- ja liikuntaelinkipujen jne. hoitoon. Paula Heinosen monipuolisia kursseja olen käynyt myös.


Pitkin työuraani olen entistä tarkemmalla korvalla intoutunut kuulemaan ihmisen omaa kokemusta vaivoistaan ja niiden yhteyksistä toisiinsa, oppinut neuvottelemaan kullekin sopivan hoitomuodon ja pyrkinyt tyytyväisyystakuuseen matalalla yhteydenottokynnyksellä. Ihotauteihin päädyin erikoisalan kokonaisvaltaisuuden ja monimuotoisuuden vuoksi.


Iho on kiehtova elin, joka usein kuvastelee koko elimistön vointia. Esimerkiksi suoliston kunto ja stressitasomme ovat avainasemassa myös ihosairauksissa. Oireita lievittävistä hoidoista saadaan toki hetkellisesti helpotusta, mutta pysyvämpää parannusta varten tarvitaan kokonaisvaltaisempaa tutkimusta ja hoitoa. Joskus ratkaisu voi olla ravintoainepuutosten korjaus, yliherkkyyksien selvittely, toisinaan lääkekuuri tai ruokavalion uudistus. Teen tiivistä yhteistyötä muiden terveysammattilaisten kanssa. Teen luomitarkastukset dermatoskoopilla missä toimipisteessä hyvänsä. Ihomuutosten poistoasioissa olethan etukäteen puhelimitse yhteydessä toimenpidehuoneen varausta varten. Toimenpiteitä teen Turun Perhelääkäreissä, Plastic Surgery Centerissä sekä Lääkäritalo Trinitaksessa.


Olen lisäksi äiti, rentoudun luonnossa ja harrastan monenlaista liikuntaa.


Luo kotisivut ilmaiseksi!